Како блокирати некога из ваше Снапцхат приче

Снапцхат подразумевано дели ваше приче са свим пријатељима. У случају да вам се ово подешавање не свиђа, могуће је блокирати одређене људе да гледају вашу Снапцхат причу. Испод ћете пронаћи кораке за блокирање некога из ваше Снапцхат приче.

Блокирајте некога из своје Снапцхат приче

ипхоне 7 плус хаптичне повратне информације

Блокирајте некога из своје Снапцхат приче

Функција Стори у Снапцхат-у пружа одличан начин да поделите шта се дешава у вашем животу користећи Пхотос. Међутим, увек постоји неко или одређени људи за које не желите да видите све што делите на Снапцхат-у.



На пример, то може бити ваша мајка, ваш надређени, службени колега или неко ко не желите нужно да видите све што делите на Снапцхат-у.

У таквим случајевима, Снапцхат вам омогућава да блокирате одређене људе да гледају вашу причу. Добра ствар ове функције је да људи којима блокирате да не виде вашу Снапцхат Стори неће ни знати да су блокирани.

Кораци да некога блокирате из ваше Снапцхат приче

Следите кораке у наставку да бисте некоме блокирали да види вашу Снапцхат причу

1. ОтвориСнапцхатАпликација на иПхоне-у или Андроид телефону.

два. Затим додирните СнапцхатДух иконасмештен у горњем левом углу екрана.

Снапцхат Гхост Ицон

подељени екран ипхоне 6 плус

3. На следећем екрану додирнитеИкона зупчаникакоји се налази у горњем десном углу екрана.

Икона Снапцхат подешавања

најбоља заштита екрана од течног стакла

Четири. На екрану подешавања померите се надоле до 'Који могу…' и додирнитеПогледајте моју причу.

Ко може да види опцију моје приче на Снапцхат-у

5. На следећем екрану додирнитеОбичајопција.

Прилагођена опција за то ко може да види моју причу у Снапцхат-у

6. На следећем екрану видећете листу свих својих пријатеља на Снапцхат-у. Да бисте блокирали некога из ваше Снапцхат приче, једноставно додирнитемала кутијапоредиме особе(тако да добије знак црвеног крста).

како додати фотографије уживо на Фацебоок

Изаберите људе које желите блокирати из ваше приче у Снапцхат-у

У случају да има више људи, можете и да им блокирате да виде вашу Снапцхат причу тапкајући на мали оквир поред њихових имена.

Као што је горе поменуто, контакти којима сте блокирали да виде вашу Снапцхат Стори неће моћи да открију да су блокирани и моћи ће да вам шаљу поруке као и сви остали.

Повезан
  • Како блокирати и деблокирати некога на Снапцхат-у
  • Како се користи функција Снапцхат Мемориес
  • Како створити сопствени Снапцхат Геофилтер