Како зауставити Фацебоок да приступа фотографијама на Андроид телефону

Ако Фацебоок користите на Андроид телефону или таблету, вероватно је да Фацебоок има приступ свим вашим фотографијама. Ако вам ово смета, могуће је зауставити Фацебоок да приступа фотографијама на Андроид телефону.

додај директоријум у синхронизацију Гоогле погона

Спречите Фацебоок да приступа фотографијама на Андроид телефону

Спречите Фацебоок да приступа фотографијама на Андроид телефону

Фацебоок вас тражи да омогућите приступ фотографијама током почетне инсталације апликације, а такође и касније путем искачућих обавештења.



Будући да многи корисници заиста не читају пажљиво обавештења, на крају додељују Фацебоок-у и другим апликацијама приступ фотографијама ускладиштеним у галерији.

Чак и ако сте Фацебоок-у већ одобрили приступ фотографијама, и даље можете да спречите Фацебоок да приступа фотографијама на Андроид телефону.

Спречите Фацебоок да приступа фотографијама на Андроид телефону

Следите кораке у наставку да бисте спречили Фацебоок да приступи фотографијама на Андроид телефону или таблету.

1. ОтвориПодешавањана Андроид телефону или таблету

два. На екрану подешавања померите се надоле и тапните наАпликацијеили Апликације.

двострано штампање искључено мац

Картица Апликације на екрану подешавања на Андроид телефону

3 На екрану апликација померите се надоле и тапните наФејсбук.

Фацебоок на Андроид екрану свих апликација

Четири. На следећем екрану додирнитеДозволе.

Картица Дозволе на екрану са информацијама о апликацији Фацебоок

днс_пробе_финисхед_но_интернет мац

5. На екрану Дозволе онемогућите опцију заСкладиштепомерањем клизача наВАНположај.

Спречите Фацебоок да приступи складишту на Андроид телефону

Након овога, Фацебоок више неће моћи да приступа фотографијама сачуваним на вашем Андроид телефону.

Повезан
  • Како зауставити Фацебоок да дели ваше личне податке са другим апликацијама
  • Како спречити да се ваш избрисани Фацебоок налог поново активира